MITÄ SUN TÄYTYY TIETÄÄ ENNEN KUN OSTAT RIPSILIIMAN?

Ennen kun ostat ripsiliiman, ensimmäinen mitä sun täytyy miettiä on se, että kuinka kokenut ja nopea teknikko sä oot? Koska ripsiliimoja on eri työskentely nopeuksilla. Toinen tärkeä tekijä on olosuhteet. Kaikki kemialliset reaktiot nopeutuu, mitä korkeampi on lämpötila. Myös kosteus vaikuttaa siihen, kuinka nopea ripsiliima on. Optimaaliset olosuhteet ripsiliimoille on 20-22 lämpöastetta ja 40-60 kosteusprosenttia. Joten kesällä kannattaa ottaa hitaampi liima ja talvella nopeampi. Kolmantena on tärkeää ottaa huomioon ripsiliiman viskositeetti. Juoksevampi liima kovettuu nopeammin ja paksumpi liima taas hitaammin. Lisäksi tykkäätkö työskennellä kirkkaan vai mustan liiman kanssa.

Jos liima on liian nopea, vaihda hitaampaan liimaan. Tai käytä hiukan isompaa liima määrää, silloin liima kuivuu hitaammin. Lämpötilan ja kosteuden ollessa korkeat riittää myös pelkkä pesu ripsivaahdolla, ei tarvitse käyttää pre-treatmentia. Liiallinen liiman stabilisaattorien käyttö saattaa nopeuttaa liiman kuivumisreaktiota liikaa, joka aikaan saa pahimmillaan heikon liimasidoksen. Käytä siis pre-treatmenttia, primereita ja liiman kuivamisen nopeuttajia vain tarvittaessa.

Mistä huomaan onko tämä ripsiliima liian nopea minulle?
Jos harjaat laiton aikana asiakkaan ripsiä ja pidennyksiä varise pois, on liima liian nopea sinulle. Suosittelen volyymiripsille silikoniharjaa ja klassisille ripsille tavallista harja. Vain silikoniharjalla pystyt kunnolla tarkistamaan volyymiripsien pysyvyyden, koska tavallinen harja liukuu vain ripsien läpi ja ei kerro pysyvyydestä mitään.
Miten toimia, jos ripsiliima on liian hidas?
Jos liima on liian hidas, vaihda nopeampaan liimaan. Tarkista liima määrä, käytätkö ehkä liian paljon liimaa? Vaahtopesun lisäksi kannattaa käyttää luonnon ripselle myös pre-treatmentia, meidän Speed up pre-treatment myös neutralisoi luonnonripsen ja liima nappaa sen ansiosta paremmin ripseen kiinni, luoden myös kestävämmän sidoksen.
Jos viuhkat menevät kiinni ja ripsiliima vaikuttaa liian hitaalta, testaa irtoaako viuhka heti ripseltä. Jos viuhka on kuitenkin asettunut luonnonripselle, on liima määrä ollut vaan liian suuri ja sen takia vetänyt viuhkan kiinni. Lisäksi liiallinen liima mahdollistaa liiman nousun viuhkan liimajalasta liian ylös, tähän voit käyttää meidän easy fan -tuotetta joka estää liiman nousua kuitua pitkin. Tarkista, että liima ei mene viuhkan avaus alueelle. Muista myös se, että mitä isompi viuhka, sitä enemmän kuidut kerää liima ja kuivumisaika on heti sen takia pidempi.

PARHAAN RIPSILIIMAN VALINTA EI OLE HELPPOA, KOSKA SIIHEN VAIKUTTAA MONI TEKIJÄ. JOS ME EI YMMÄRRETÄ MITEN LIIMA TOIMI, LIIMAN VALINTA VOI OLLA KATASTROFI. SE LIIMA MIKÄ ON PARAS TOISEN SALONGISSA EI VÄLTTÄMÄTTÄ TOIMI SINULLA, KOSKA OLOSUHTEET OVAT ERILAISET. YHTÄ TÄRKEÄ HYVÄSSÄ PYSYVYYDESSÄ ON MYÖS OIKEA TEKNIIKKA. MEIDÄN TEHTÄVÄNÄ ON OPPIA TUNTEMAAN TYÖVÄLINEET, ETTÄ VOIDAAN TARJOTA PARASTA PALVELUA MEIDÄN ASIAKKAILLE.

fiFinnish