PERUSKOULUTUS

PERUSKOULUTUS

890€

Kesto 2 päivä

Meidän peruskoulutuksessamme pääset tekemään ripset yhteensä kolmelle eri mallille, mikä takaa riittävän kokemuksen erilaisista asiakkaista, ja näin saamme koulutuksen aikana hiottua työskentelysi täydelliseksi. Meille on myös erityisen tärkeää, että kaikilla oppilaillamme on täydet valmiudet itsenäiseen työskentelyyn, joten saat kouluttajalta perusteellisen ohjauksen työskentelyyn ripsien parissa.

Monelle ripsiuraansa aloittavalle on iso kynnys aloittaa työskentely koulutuksen jälkeen, mutta me huolehdimme, että saat koulutuksen aikana riittävästi kokemusta ja varmuutta omaan tekemiseen, jonka ansiosta sinun on todella helppo aloittaa työskentely itsenäisesti.

Peruskoulutuksessa opetellaan klassisten ripsien teko alusta alkaen sekä huolto. Ensimmäisenä päivänä käydään läpi kattava teoria, joka sisältää myös opit asiakaspalveluun, työergonomiaan ja hygieniaan. Teoriapäivän jälkeen tiedät tarkkaan, minkälaisilla tuotteilla työskentelet asiakkaan silmien lähellä ja osaat vastata kysymyksiin ainesosista. Ammattitaitoisella tekijällä on myös oltava tietämys siitä, milloin on kieltäydyttävä ripsien tekemisestä asiakkaalle, ja tätäkin käsittelemme teoriapäivässä. Teoriaosuuden jälkeen opetellaan oikea tekniikka ripsien asennukseen, ja oppilas suorittaa työn mallille. Toisena koulutuspäivänä oppilas suorittaa huollon mallille, jolla on hänen itsensä tekemät ripsienpidennykset, ja päivään sisältyy myös uusien ripsien asennus. Huollossa käydään läpi mm. ylikasvaneiden kuitujen poisto. Pidämme hyvin tärkeänä, että koulutus on useampipäiväinen, jotta oppilas ehtii omaksua oikean tekniikan ja saa kaiken mahdollisen tiedon sekä varmuuden tekemiseen koulutuksen jälkeen. 

Koulutus sisältää aloituspaketin (arvo 210€) ja teorian kirjallisena.

Koulutuspäivien jaksotus: ensimmäisen ja toisen koulutuspäivän väli suositellaan olevan esimerkiksi 3-4 viikkoa, jotta oppilas ehtii rauhassa harjoitella ripsienpidennysten tekemistä. Koulutuksesta saa virallisen sertifikaatin.

YHDISTELMÄKOULUTUS

PERUSKOULUTUS

1450€

Kesto 3 päivä

Yhdistelmäkoulutus on kolmepäiväinen koulutus, jossa opetellaan tekemään klassiset ripset ja volyymiripset.

Oppilaat harjoittelevat koulutuspäivien välissä itsenäisesti ripsienpidennysten tekoa ja tekevät sovitun määrän ripsiä malleille joista lähetetään kuvat kouluttajalle. Ensimmäisenä koulutuspäivänä käydään läpi peruskoulutuksen teoriaa ja tehdään ensimmäiset klassiset ripset mallille(oma malli mukaan) Toisena koulutuspäivänä käydään läpi volyymiteoriaa, tehdään toinen klassisten malli ja harjoitellaan viuhkoittamista. Kolmantena koulutuspäivänä harjoitellaan lisää viuhkoittamista ja tehdään ensimmäiset volyymiripset mallille (oma malli mukaan) Koulutus sisältää aloituspaketin, jonka arvo on noin 210e sekä videopuhelun kouluttajan kanssa koulutuksen jälkeen. Koulutuksesta saa kaksi sertifikaattia, klassiset ripset ja volyymiripset.

Kenelle?

Yhdistelmäkoulutus on Sinulle sopiva, jos pystyt sisäistämään uutta tietoa nopeasti. Peruskoulutus taas mahdollistaa rauhallisen tahdin oppia ripsialan perusteet ennen volyymiripsiin siirtymistä.

VAIHTOKOULUTUS

360€

Kesto 1 päivä

Vaihtokoulutus jo alalla oleville ammattilaisille, joilla on jo jonkun merkin peruskoulutus, mutta joka haluaa syventää klassisten ripsien osaamistaan sekä apua ongelmatilanteisiin tai oppia uutta muotoilutekniikkaa. Koulutuspäivä suunnitellaan oppilaan toiveiden mukaan. Koulutuksesta saa virallisen sertifikaatin sekä teoriapaketin.

VOLYYMIKOULUTUS

PERUSKOULUTUS

Ryhmä: 550€

VIP: 750€

Kesto 1 päivä

Oletko valmis siirtymään eteenpäin klassisista ripsienpidennyksistä? Koetko, että klassisten pidennyksien tekeminen sujuu jo, ja haluat oppia uutta? Tai haluatko ehkä täydentää osaamistasi? Siinä tapauksessa tämä koulutus on juuri sinulle! Koulutus sopii mainiosti myös osaamisen kehittämiseen. Volyymiripsikoulutus on kurssi jo peruskoulutuksen käyneille, joilla on takana klassisten ripsien tekoa ainakin puolisen vuotta. Tekniikka on täysin erilainen kuin klassisissa ripsissä, ja siksi suosittelemme perusteiden hallitsemista ennen siirtymistä volyymiripsitekniikkaan. Volyymiripsillä saadaan asiakkaille luotua entistä tuuheampia, mutta kevyempiä ripsipidennyksiä.

Volyymiripsikoulutuksessa opit tekemään sujuvasti volyymiripsiä kouluttajamme opastuksella. Oppilaanamme sinulla on koulutuksen jälkeenkin käytettävissään kouluttajan täysi tuki ja voit kääntyä puoleemme missä tahansa lisäkysymyksissä. Koulutuksesta saat kaikki tarvittavat materiaalit meiltä, joten et tarvitse mukaan muuta kuin iloisen ja avoimen mielen! Jos jokin askarruttaa, vastaamme mielellämme lisäkysymyksiin joko sähköpostitse tai Facebookissa! Tervetuloa oppimaan!

Koulutuspäivän pituus noin 10 tuntia + 3 tunnin teooria onlinessa!

Volyymiripsikoulutus sisältää seuraavat aihealueet:

– Asiakaspalvelu
– Hollywood vs. Russian volume
– Matemaattisesti tarkka laskelma, turvallinen paino
– Ripsien rakenne ja kasvuvaiheet
– Ripsien kasvun stimulointi
– Eri kaarevuuksien yhdistäminen
– Eri kaarevuuksien oikea kiinnitys ripselle
– Erilaiset silmänmuodot
– Ripsien muotoilu kasvojen mukaan
– Nykyajan muotoilu
– Vinkkejä työn nopeuttamiseen
– Erilaiset tekniikat, joilla saadaan aikaan täydellinen ripsikaari, ripsien kerrokset, kuitujen etäisyys luomesta etc.
–  “Kim K”
– Täydelliset sisänurkat nopeasti
– Lash mapping
– Silmän muodon korjaus
– Oikea työskentely liiman kanssa
– Syanoakrylaati, Formaldehydi, Stabilisaattorit
– Montaa eri tapaa tehdä viuhkoja
– 2-10D-viuhkat
– Täydelliset viuhkat 4-7mm kuitujen kanssa
– Ripsien suunnat
– Blefariitti
– Ripsien puhdistus
– Allergia ja mikä sen aiheuttaa
– Allergia vs. ärsytys
– Mitä ripsiteknikko voi tehdä minimoidakseen riskin ärsytykseen ja allergiaan
– Primer vs. Puhdistusvaahto
– Kotihoito-ohjeet
– ”Bridge”
– Kouluttajan tuki myös koulutuksen jälkeen
– Vinkkejä ripsien kuvaukseen
– Instagram ja Facebook

PERFECT LINE

PERUSKOULUTUS

550€

Kesto 1 päivä

Tuntuuko sinusta siltä, että useasta koulutuksesta huolimatta tekniikkasi kaipaa yhä hiomista? Silloin Cristel Studion Perfect line -koulutus sopii juuri sinulle.

Perfect line koulutuksessa keskitymme täydellisen ripsi linjan saavuttamiseen. Koulutuksessa tarvitset jo osaamista kerroksissa työskentelystä ja viuhkoittamisesta, koska teoria syventyy erityisesti täydellisyyteen. Jos et ole vielä harjoitellut kerrostyöskentelyä tai volyymien viuhkoittaminen tuottaa haasteita suosittelemme valitsemaan volyymikoulutuksen. 

Trendy top effects

550€

Kesto 1 päivä

Halutko tarjota sinun asiakkaille ripsimaailman uusimmat trendit?

Uusia tyylejä on paljon ja tuntuu, että oot hukassa sen kaiken keskellä? Silloin tämä koulutus on juuri täydellinen sinulle. Koulutuksessa käytään läpi ripsimaailman viimeiset trendit. Koulutuksesta saat paljon esimerkkeja ja erilaisia muotoiluja mitä saat heti käyttää sun asiakkaille. Koulutus sopi jo volyymikoulutuksen käynelle. 
Koulutuksessa on teooria ja käytännön osa mallille.

KYSY KOULUTUKSISTAMME

    Vastaa

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.