Kristel Sammalkivi

Pääkouluttaja

Kauhava

Cristel Studio on vuonna 2012 perustettu yritys, joka syntyi halusta tuoda Suomeen uusimmat opit ripsienpidennysten maailmasta. Samalla syntyi laadukas ripsienpidennystuotesarja ammattilaisille. Omistaja Kristel Sammalkivi on moninkertainen ripsikilpailuvoittaja sekä arvostettu tuomari ripsikilpailuissa.

Roosa Lyhty
Jyväskylä

Kävin ensimmäisen ripsikoulutukseni vuonna 2017, josta kaikki tämä hauskuus sitten lähti ja räjähti! Nautin kun saan jakaa kaikkea haalimaani sekä oppimaani tietoa ja taitoa niin alalla aloittaville, kuin myös urallaan eteneville ripsiteknikoille. Kouluttajana olen tukena ja turvana oppilailleni myös koulutuksen jälkeisissä haasteissa ja erityisesti iloitsen mukana onnistumisissa. Olen 25-vuotias kissamamma jonka intohimona on saada jakaa omia kokemuksia, turvallista työskentelyä unohtamatta.

Mia-Maria Kerovaara Järvenpää
Oulu

Olen Mia-Maria Kerovaara-Järvenpää Cristel Studionin kouluttaja Oulusta. Olen työskennellyt ripsialalla vuodesta 2015, takana kymmenkunta alan koulutusta ja kisa menestystäkin on vuosien varrella kertynyt. Kouluttaminen on lähellä sydäntä ja oppilaat saavat minusta koko uran mittaisen tukipilarin.

Emilia Neuvonen
Mäntsälä

Olen Emilia Neuvonen, Cristel Studion kouluttaja Mäntsälästä. Olen aloittanut työskentelyn ripsien parissa 2013. Kouluttaudun ja kilpailen säännöllisesti, sijoituksia niin live kuin online kilpailuissa onkin kertynyt jo päälle kaksikymmentä. Erityinen intohimo itselle on jatkuva kehittyminen ja muille oman osaamisen jakaminen.

Sandra Roosimaa
Uusikaupunki

Olen Sandra Roosimaa Cristel Studion kouluttaja Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella. Ensimmäisen ripsikoulutuksen kävin vuonna 2013. En oikein muista miten päätin koulutukseen mennä, mutta en kadu sitä ikinä koska en olisi silloin arvannut että rakastun tähän työhön niin kovin. Ripsiteknikon työssä parasta on kohdata tyytyväisiä asiakkaita ja nähdä heidän reaktionsa kun avaavat silmät. Ripsikouluttajana nautin eniten siitä, että saan jakaa omia kokemuksia ja antaa eteenpäin omaa osaamista ja tietoa ripsityöstä.

Marika Tarvus
Espoo

Olen Marika Tarvus, Cristel Studion kouluttaja Espoosta. Aloitin ripsiurani keväällä 2016 klassisten parissa ja syksyllä osallistuin Kristelin volyymikoulutukseen. Siellä syttyi intohimo oikeaoppisesti tehtyihin, turvallisiin ripsipidennyksiin ja se intohimo on säilynyt minulla aina tänne asti.

Anzelika Kuus
Iisalmi

Olen Anzelika Kuus ja toimipisteeni sijaitsee Iisalmessa. Olen perustanut kauneusalan yrityksen vuonna 2016 ja kouluttajana olen toiminut vuodesta 2021. Työni, jota teen on intohimoni ja iso osa elämääni! Olen rauhallinen persoona ja todella huumorintajuinen tulen kouluttamaan oppilaitani omalla ammattitaidolla ja pyrin antamaan kaikkeni, jotta sinun tulevat asiakkaat tulevat luoksesi yhä uudestaan ja ovat enemmän kuin tyytyväisiä lopputulokseen! Oletko valmis tekemään taikoja kanssani? Tarvittaessa pystyn myös tulla sinun hoitolaan. Otathan rohkeasti yhteyttä.