Kristel Sammalkivi

Pääkouluttaja

Kauhava

Cristel Studio on vuonna 2012 perustettu yritys, joka syntyi halusta tuoda Suomeen uusimmat opit ripsienpidennysten maailmasta. Samalla syntyi laadukas ripsienpidennystuotesarja ammattilaisille. Omistaja Kristel Sammalkivi on moninkertainen ripsikilpailuvoittaja sekä arvostettu tuomari ripsikilpailuissa.

Roosa Lyhty
Jyväskylä

Kävin ensimmäisen ripsikoulutukseni vuonna 2017, josta kaikki tämä hauskuus sitten lähti ja räjähti! Nautin kun saan jakaa kaikkea haalimaani sekä oppimaani tietoa ja taitoa niin alalla aloittaville, kuin myös urallaan eteneville ripsiteknikoille. Kouluttajana olen tukena ja turvana oppilailleni myös koulutuksen jälkeisissä haasteissa ja erityisesti iloitsen mukana onnistumisissa. Olen 25-vuotias kissamamma jonka intohimona on saada jakaa omia kokemuksia, turvallista työskentelyä unohtamatta.

roosamaria.lyhty@gmail.com

Mia-Maria Kerovaara Järvenpää
Oulu

Olen Mia-Maria Kerovaara-Järvenpää Cristel Studionin kouluttaja Oulusta. Olen työskennellyt ripsialalla vuodesta 2015, takana kymmenkunta alan koulutusta ja kisa menestystäkin on vuosien varrella kertynyt. Kouluttaminen on lähellä sydäntä ja oppilaat saavat minusta koko uran mittaisen tukipilarin.

katsesinuun@gmail.com

Emilia Neuvonen
Mäntsälä

Olen Emilia Neuvonen, Cristel Studion kouluttaja Mäntsälästä. Olen aloittanut työskentelyn ripsien parissa 2013. Kouluttaudun ja kilpailen säännöllisesti, sijoituksia niin live kuin online kilpailuissa onkin kertynyt jo päälle kaksikymmentä. Erityinen intohimo itselle on jatkuva kehittyminen ja muille oman osaamisen jakaminen.

e.neuvonen@hotmail.com

Sandra Roosimaa
Uusikaupunki

Olen Sandra Roosimaa Cristel Studion kouluttaja Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella. Ensimmäisen ripsikoulutuksen kävin vuonna 2013. En oikein muista miten päätin koulutukseen mennä, mutta en kadu sitä ikinä koska en olisi silloin arvannut että rakastun tähän työhön niin kovin. Ripsiteknikon työssä parasta on kohdata tyytyväisiä asiakkaita ja nähdä heidän reaktionsa kun avaavat silmät. Ripsikouluttajana nautin eniten siitä, että saan jakaa omia kokemuksia ja antaa eteenpäin omaa osaamista ja tietoa ripsityöstä.

m.roosimaa@gmail.com

Pinja Lahtelin
Riihimäki

Olen iloinen, puhelias ja positiivinen persoona. Seurassani harvoin siis kukaan jännittää. Työssäni olen erittäin huolellinen, tarkka ja teen kaiken mihin ryhdyn suurella sydämellä sekä annan itsestäni 110% niin asiakastyössä kuin koulutuksissa. Kouluttajana olen kannustava, iloitsen oppilaideni onnistumisista sekä haluan saada oppilaistani heidän parhaimman mahdollisen potentiaalinsa esiin. Haluan jakaa myös oppilailleni kaiken mahdollisen tiedon ja taidon minkä olen itselleni useilla koulutuksilla kerryttänyt. Saat minulta myös täyden tuen koulutuksien jälkeen koko urasi ajaksi!

 

Jasmin Hakkarainen
Helsinki

Olen helposti lähestyttävä, kiltti ja haluan aina auttaa parhaani mukaan, oli kyse mistä tahansa. Työni keskiössä ovat laatu ja asiakkaan toiveet. Koenkin onnistuneeni työssäni erityisesti silloin, kun asiakas poistuu hoitolasta hymy huulillaan, aidosti tyytyväisenä saamaansa palveluun. Sama pätee myös kouluttamiseen. Kouluttajana annan kaiken mahdollisen tuen koulutettavilleni. Pyrin siihen, että jokainen koulutettavani löytäisi oman paikkansa kauneusalalta ja kykenisi luomaan itselleen hyvän uran.

jasminmaria.hakkarainen@hotmail.com