Vitasept P wipes 24 kpl

5,60 

ALKOHOLIPOHJAISET ANTISEPTISET KÄSIPYYHKEET

Vitasept®P Wipes ovat tehokkaita laajakirjoisia pyyhkeitä hygieeniseen käsien desinfiointi. Pehmeät pyyhkeet on kyllästetty pantenolia sisältävällä käsien antiseptisellä aineella, jolla on pehmentävä ja kosteuttava vaikutus ihoon. Kätevä käyttää veden ja saippuan sijaan tai ilman niitä, jos kätesi eivät ole selvästi likaiset. Sopii myös lasten käsien puhdistamiseen.

TUOTTEEN OMINAISUUDET:

nopea vaikutusaika
etanolipohjainen
pehmeät ja biohajoavat pyyhkeet
sisältää ihoa hoitavia aineita
vaikutusajan päätyttyä ihon normaali mikrofloora palautuu nopeasti
ei sisällä hajusteita tai väriaineita
KÄYTTÖ: Hiero käsiäsi huolellisesti tuotteella, jotta kädet kastuvat että kädet kastuvat kauttaaltaan. Hävitä pyyhe käytön jälkeen. Läpän tulee aina olla kiinni, jotta pyyhkeet eivät kuivu.

VAIKUTUSAIKA: 30 sekuntia

VASTAAVUUS STANDARDEIHIN: EN 1500, EN 12791, EN 13624, EN 13727, EN 14348, EN 14476

SÄILYTYS: Ks. pakkaukseen merkitty viimeinen käyttöpäivä. Säilytä 5–25 °C:n lämpötilassa suojassa suoralta auringonsäteilyltä.

KIERRÄTYS: Kaikki pyyhkeet ovat biohajoavia. Huuhdo pakkauksen sisäpuoli vedellä ennen pakkauksen kierrättämistä. Käytettyjä pyyhkeitä ei saa heittää viemäriin.

VAARA! Ärsyttää voimakkaasti
silmiä. Säilytä lasten ulottumattomissa. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Säilytä tiiviisti suljettuna. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista.

KOOSTUMUS: 100g tuotetta sisältää seuraavia vaikuttavia aineita: etanoli 80 g

Varasto loppu

Sähköposti kun varastoa on saatavilla

fiFinnish