Ripsiseerumi

51,00 

Tutkimuksissa todettiin, että päivittäisessä käytössä 42 päivän jälkeen ripsien pituus ja tuuheus kasvaa visuaalisesti jopa 72 %.

Sopi käytettäväksi ripsienpidennysten kanssa

Silmäruoho, peltosaunio, kamomilla ja myristyloidyt proteiinit edistää ripsien ja kulmakarvojen kasvua päivittäin käytettynä.
– Jopa 72 % tuuheammat sekä pidemmät ripset ja kulmakarvat
– Kiiltävät, terveet ripset
– Erittäin tehokas, orgaaninen tiiviste
– Ei sisällä prostaglandiinia
HUOMIO
Seerumia ei ole tarkoitettu parantamaan, pysäyttämään
tai vähentämään karvanlähtöä tai edistämään uusien karvojen kasvua.
KÄYTTÖ
– Puhdista kasvot ja silmät ennen käyttöä.
– Poista piilolinssit.
– Nestemäärä, joka tarttuu aplikaattoriin pullosta poistettaessa, on riittävä ylä- ja alaripsille tai kulmakarvoille.
– Levitä ripsien tyveen eyelinerin tavoin, sisänurkasta ulkonurkkaan päin.
– Upota aplikaattori pulloon uudelleen ja toista toimenpide toiselle silmälle.
– Painele ylimääräinen neste pois liinalla.
– Odota, kunnes seerumi on täysin imeytynyt.
– Älä hiero silmiäsi.
Jatka tuotteen käyttöä 2-3 päivän välein 6 viikon päivittäisen käytön jälkeen tai kun haluttu tulos on saavutettu.

Muista: Jos lopetat seerumin käytön, ripset palautuvat alkuperäiseen ja luonnolliseen tilaansa.

VAROITUKSET
Vältä seerumia käyttäessäsi tuotteen pääsy silmään. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele välittömästi runsaalla vedellä. Käytä seerumia aina äärimmäistä varovaisuutta noudattaen ja ohjeessa selostetulla tavalla. Jos ärsytystä tai punoitusta ilmenee, lopeta käyttö välittömästi. Ota yhteyttä lääkäriin, jos punoitus tai ärsytys jatkuu. Älä käytä seerumia rikkoutuneelle iholle. Älä käytä seerumia raskauden, imetyksen tai kemoterapian aikana tai alle 18-vuotiaana.
Valmistettu rakkaudella EU:ssa.

Usein ripsiseerumeissa käytettävä vaikuttava aine on prostaglandiini, joka on lääkeaine. Siitä on tehty useita tutkimuksia, joissa on todettu sen haittavaikutuksia. Prostaglandiinia sisältävät seerumit ovat kiellettyjä jo muutamissa Euroopan maissa, ja luultavasti se kielletään pian koko EU:ssa.
Prostaglandiinianalogia käytetään glaukooman, eli silmänpainetaudin hoidossa. Ripsiseerumeihin prostaglandiinianalogit päätyivät lääketeollisuuden kautta, kun huomattiin silmänpainelääketippojen aiheuttavan haittavaikutuksena ripsien kasvua ja tuuhentumista.
Prostaglandiinianalogit (prostaglandiinijohdannaiset), ovat ainesosia, jotka jäljittelevät luontaisia prostaglandiineja. Niitä esiintyy kaikissa kehon kudoksissa ja ne toimivat hormonin tavoin, mutta eivät ole itse hormonia. Niiden tehtävä on toimia viestinvälittäjinä, jolloin solut vapauttavat eikosanoideja, eli ne välittävät signaalin lähellä oleviin soluihin. Tässä ripsiseerumin ja glaukoomaan käytettävän silmätipan tapauksessa karvatuppeen.
Seerumin toimintamekanismi on pidentää keinotekoisesti karvan kasvusykliä. Tämä saa aikaan sen, että ripset kasvavat pidempään, kuin ne normaalitilanteessa kasvaisivat. Kun seerumin käyttäminen lopetetaan, ripset palaavat omaan luonnolliseen kasvusykliinsä. Palatessaan siihen, suuri osa ripsistä putoaa – normaali kasvusykli ei salli karvan kasvaa enää, vaan ripsi putoaa luonnollisesti pois.
Prostaglandiinianalogien ansiosta ripsien aktiivista kasvujaksoa voidaan pidentää, jolloin ripset ehtivät kasvaa pidemmiksi ja voivat myös tulla tuuheammiksi, kun useampi ripsi on samanaikaisesti kasvamassa.
Ne lisäävät myös melamiinin tuotantoa, joka saa ripsien luonnollisen värin tummenemaan. Lisäksi ne kasvattavat karvatuppea saaden karvan kasvamaan paksumpana.
Tavallisesti monet prostaglandiinianalogi -lääkeainetta sisältäviä ripsiseerumeja käyttävät alkavat huomata jo todella nopeasti tuloksia.
Kuten lähes kaikilla lääkeaineilla, myös prostaglandiinilla on sivuvaikutuksia. Niitä ovat jo aiemmin mainittu ripsien kasvu ja tuuhentuminen, eli ripset kasvavat superpitkiksi, mutta näyttävät helposti honteloilta ja hämähäkkimäisiltä. Vielä ikävämpinä haittavaikutuksina voi olla: tummat pigmenttimuutokset silmänympärysiholla, silmän punoitus ja ripsien kasvu kohtiin, jossa niitä ei normaalisti kasva sekä jopa näön sumentuminen.
Yleisimmät ripsiseerumeissa käytetyt prostaglandiinijohdannaiset ovat:
 Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide
 Ethyl Tafluprostamide
 Latanoprost
 Travoprost
 Tafluprost
 Noralfaprostal
 Methylamido-Dihydro-Noralfaprostal
 Isopropyl Cloprostenate
Kemistit ovat kehittäneet vaikuttavia aineita, jotka eivät aiheuta sivuvaikutuksia, toisin kuin prostaglantiinia sisältävät ripsiseerumit.
Cristel Studion ripsiseerumissa vaikuttava aine on Myristoyl pentapeptide-17.
Suosituimmat vaihtoehdot ripsiseerumissa käytetylle prostaglandiinille:
 Myristoyl pentapeptide-17
 Myristoyl hexapeptide-16
Näitä vaikuttavia aineita sisältävät seerumit toimivat hitaammin, mutta ovat käytössä turvallisempia verrattuna prostaglandiiniin. Prostaglandiinia sisältävissä seerumeissa ripsien kasvu tapahtuu nopeammin, mutta sivuvaikutukset ovat mahdollisia.

Varastossa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

fiFinnish