Instant wrap vaahto

21,70 36,90 

Instant wrap vaahto- uniikki ja innovatiivinen tuote ripsimaailmassa.

Instant wrap nyt saatavilla myös vaahtona. Tällä 2 in 1 tuottella, kovetat liiman ja teet jälkipesun samalla.

Huippuluokan vaahto Instant Wrap Foam nostaa asiakas kokemuksen uusiin korkeuksiin.

Kovettamalla nopeasti liimasidokset, Instant Wrap Foam maksimoi ripsien pysyvyyden.

Hellävarainen vaahto puhdistaa tehokkaasti silmänympärysihon poistaen ylimääräiset liimahöyryt. Pidennyksien jälkipesu auttaa vähentämään punoitusta, turvotusta ja mahdollisia reaktioita poistamalla liimahöyryn jämät. Liimahuurut on isoin syy, miksi asiakkaat herkisty ripsiliimalle, pidennyksien laiton aikana liimahuurut lentele ilmassa ja laskeutuu pinnoille, mukaan lukien kasvojen iholle. Silmänympyrysiho on todella ohut ja herkistymisen riski sentakia iso.

Liimasidokset on instant wrapin jälkeen joustavammat ja pysyvyys paranee jopa 30%.

Käyttö: 

Instant Wrap Foamin käyttö on uskomattoman helppoa ja vaivatonta. Noudata näitä ​​ohjeita maksimoidaksesi tämän innovatiivisen tuotteen edut.

Viimeisen pidennyksen asennuksen  jälkeen odota 2 minuttia, sen jälkeen annostele pieni määrä vaahtoa pesusudille. Yleensä yksi pumppu vaahtoa riittää kumpaankin silmään.

Anna Instant Wrap vaahdol vaikuttaa ripsissa noin 10-15 sekuntia.

Ota pehmeä pesusivellin ja puhdista hellävaraisesti koko silmänympärysalue, mukaan lukien ripset ja silmäluomet. Käytä tämän prosessin aikana lempeitä, pyöriviä liikkeitä ja varmista, että vaahto poistaa perusteellisesti kaikki liimahöyryt.

Huuhtele silmänympärys huolellisesti puhtaalla, haalealla vedellä. Suositellaan tislattua vettä. Muista poistaa kaikki vaahtojämät silmäluomista ja ripsistä.

Kun molemmat silmät on puhdistettu ja huuhdeltu, taputtele silmäalue varovasti kuivaksi pehmeällä, nukkaamattomalla pyyhkeellä tai liinalla.

 

 

 

Koko

60ml, 150ml

fiFinnish