Hyaluron gel 15ml

34,40 

Hyaluronihappo Gel

Tarkasti valittujen ainesosien koostumus on tutkitusti todistettu vähentävän, ja suojaavan ihoa ikääntymisen merkeiltä. Hyvinvoiva, kosteutettu ja nuorempi iho myös sisältäpäin. Hyaluronihappo-gel on kosmetiikka teollisuuden uusinta tekniikkaa, tuote sisältää erikokoisia hyaluronihappoja. Nämä erikokoiset molekyylit mahdollistavat laadukkaan hyaluronin imeytymisen ihon syvimpiinkin kerroksiin.

-Ikääntymisen merkkejä vastaan

-Tasoittaa ryppyjä ja ehkäisee niiden muodostumista

-Naisille sekä Miehille

-Näkyvä ero heti levityksen jälkeen

-imeytyy nopeasti

-15ml pakkauskoko

Käyttö: Puhdista kasvot meikista. Halutessani käytä pohjalle kosteuttava kasvovettä. Sen jälkeen levitä kasvoille 2-3 tippa hyaluronihappo geeliä. Geelin jälkeen voit levittää kasvoille kasvovoiteen.

Mitä on hyaluronihappo?

Hyaluronihappo on kehon luonnollinen ainesosa. Hyaluronihappo on tärkeä ainesosa erityisesti ihmisen sidekudoksille, sekä myös nivelille, keuhkoille ja lihaksille sillä se kykenee sitomaan itseensä runsaasti vettä (yksi gramma hyaluronihappoa voi sitoa itseensä jopa 6 litraa vettä). Sitoessaan itseensä vettä, se muodostaa geelimäisen aineen. Elimistössämme hyaluronihappo voitelee niveliä, säilyttää ihon kosteustasapainon ja on yksi soluja uudistavista tekijöistä. Hyaluronihappo yksistään ei aiheuta elimistössä allergisia reaktioita.

Hyaluronihappo ryppyjä vastaan

Hyaluronihappo on harvoista ainesosista, jolla on tutkittu vaikutus ryppyjä vastaan. Hyaluronihapolla on kyky ansiosta sitoa itseensä runsaasti vettä, jolloin se pystyy kosteuttamaan ihoa tehokkaasti. Hyaluronihapon puute on huomattavissa erityisesti ikääntyessä, jolloin saattaa ilmetä muun muassa nivelkipuja, mutta ennen kaikkea iho menettää luonnollisen kosteuden ja kimmoisuuden aiheuttaen näkyviä ikääntymisen merkkejä. Ihon kosteus on vain yksi ryppyjä aiheuttava tekijä, lisäksi ryppyjä iholle aiheuttaa altistuminen Uv-säteilylle sekä oxidatiivinen stressi. 

Hyaluronihappo kosmetiikassa – koolla on väliä!

Karkeasti ajateltuna, voimme jakaa hyaluronihapon kahteen luokkaan, korkea- ja matala molekyylinen hyaluronihappo. Kehossa esiintyvä hyaluronihappo on usein pitkäketjuinen yhdiste, joka koostuu suurista molekyylimassoista. Ihonhoidossa suositellaankin vastaavasti käytettävän lyhytketjuisia yhdisteitä, jotka koostuvat pienistä molekyylimassoista, jolloin se pääsee vaikuttamaan myös syvemmällä ihon kudoksissa. Tästä voimmekin päätellä, että matalamolekyylisen hyaluronihapon vaikutukset on suuremmat, sillä se vaikuttaa myös ihonpinnan alla. Kuitenkin molempia hyaluronihappomuotoja esiintyy kosmetiikassa, tästä syystä onkin hyvä tarkastaa aina tuotteen INCI eli ainesosat, joista tuote on valmistettu. Kosmetiikassa suositeltava hyaluronihappo on nimeltään sodium hyaluronaatti.

Kuinka valita paras hyaluronihappo?

Kuten sanottu, kaikki hyaluronihapot ovat hyväksi iholle. Kuitenkin paras tuote ihollemme olisi sekoitus kumpaakin, kuitenkin niin että tuotteesta suurin osa on matalamolekyylistä hyaluronia sillä sen on todistettu tuovan pitkäaikaisempia vaikutuksia ja olevan ihollemme tärkeämpää. On olemassa suunkautta otettavia vitamiineja ja nesteitä, jotka sisältävät hyaluronihappoa. Kuitenkin suunkautta otettavissa valmisteista vain pieniosa pääsee vaikuttamaan ihon pinnalla, jonka vuoksi suosittelemmekin tuomaan hyaluronihapon suoraan iholle laadukkailla tuotteilla, jolloin vaikutus on paikallisempi ja huomattavasti näkyvämpi.

Pitkäketjuinen / Korkeamolekyylinen hyaluronihappo (INCI :Sodium hyaluronate) – Vaikuttaa ihon pinnalla

Hyaluronin suurin muoto, sen molekyylit ovat kooltaan 1,000kD – 1,500kD tai suurempia. Nämä ovat suhteellisen suuria molekyylejä, jonka vuoksi suurin vaikutus tapahtuu ihonpinnalla. Korkea molekyylinen hyaluronihappo muodostaa iholle kevyen ja joustavan kalvomaisen rakenteen, joka auttaa ihoa säilyttämään kosteuden sekä kimmoisuuden, jonka seurauksena iho on tasaisempi ja pehmeämpi. Valitettavasti kuitenkin se poistuu iholta helpommin, joten vaikutus on lyhytaikaisempi. 

-Molekyylimassa 1,000 kD – 1,500kD tai suurempi

-Vaikuttaa lyhyen ajan

-Luo iholle kosteuttavan ”kalvon”

-Ehkäisee epäpuhtauksien muodostumista ihonpinnalle

-Tasoittaa ja hoitaa ihoa

Lyhytketjuinen / Matala molekyylinen hyaluronihappo (INCI: Sodium hyaluronate) – Vaikuttaa myöskin ihon uloimmankerroksen alla

Pienimolekyylinen hyaluronihappo läpäisee ihon pintakerroksen. Vahvistaa ihon solujen välistä liitosta ja tehostaa kosteustasapainoa. Molekyylit ovat kooltaan 600kD tai pienempiä. Pienemmän kokonsa vuoksi molekyylit pääsevät vaikuttamaan syvemmällä ihon pinnan alla, jolloin se tekee ihosta kimmoisamman ja kiinteämmän, vähentäen ryppyjä ja ehkäisten niiden muodostumista. Matalamolekyylinen hyaluronihappo kykenee varastoitumaan ihon pinnan alle, jolloin vaikutuskin on pitkäaikaisempi.

-Molekyylikoko 600kD tai pienempi

-Pitkäaikaisempi vaikutus

-Varastoituu ihon pinna alle

-Pysyvästi sileämpi iho

Oligo-hyaluronihappo (ultra lyhyt molekyyliketju /pieni molekyylipaino) : Pienin hyaluronihappo (INCI: sodium hyaluronate) – Vaikuttaa kaikista syvimmällä ihonpinnan alla. 

Pienin mahdollinen hyaluronihappo yhdiste, moninkerroin pienempiä kuin tavallisessa pienimolekyylisessä hyaluronihapossa. Oligo hyaluronihappo on markkinoiden uusi yhdiste. Oligo hyaluronihappo on erittäin laadukas sekä hintava, jonka vuoksi sitä on saatavilla vain laadukkaimmissa tuotteissa. Se tuo kosteuden iholle sen syvimmistä kerroksista luoden iholle uuden ja elpyneen ilmeen. Miksi? sillä uusi iholle luotu uusi kollageeni sekä elastaani stimuloi ihoa. Noin kolmen kuukauden käytön jälkeen syvin vaikutus on saavutettu. Korjaa ihoa, tuo täyteläisemmän sekä pehmeämmän ilmeen, ehkäisee ryppyjen muodostumisen syvältä ihonkerroksista alkaen.

-Molekyylimassa 3kD tai pienempi

-Pitkäaikainen vaikutus 

-Varastoituu syvälle ihon kudoksiin

-Pysyvä ryppyjä ehkäisevä ja vähentävä vaikutus

*kD on kilo Dalton. Dalton kuvaa molekyylimassaa hyaluronihapossa ja se on tarkin mitta määrittäessä molekyylin kokoa. Mitä pienempi molekyyli, sitä syvemmällä ihon kudoksissa se pääsee vaikuttamaan.

Hyaluronihapon tarkasti valittujen ainesosien koostumus on tutkitusti todistettu vähentävän, ja suojaavan ihoa ikääntymisen merkeiltä. Hyvinvoiva, kosteutettu ja nuorempi iho myös sisältäpäin. 

-Voidaan tuoda iholle myös ultraäänilaitteella

-Ei sisällä parabeeneja, silikonisia öljyjä, parafiineja tai PEG.siä (polyetyleeniglykoleita)

 

Varastossa

Paino 32,10 kg
fiFinnish