Hyaluron gel 15ml

45,90 

Tarkasti valittujen ainesosien koostumus on tutkitusti todistettu vähentävän ja suojaavan ihoa ikääntymisen merkeiltä. Hyvinvoiva, kosteutettu ja nuorempi iho myös sisältäpäin.

Hyaluronihappogeeli on kosmetiikkateollisuuden uusinta tekniikkaa: tuote sisältää erikokoisia hyaluronihappoja. Nämä erikokoiset molekyylit mahdollistavat laadukkaan hyaluronin imeytymisen ihon syvimpiinkin kerroksiin.

Ihollemme parhaassa tuotteessa on sekoitus isoja ja pieniä molekyylejä, sillä niiden on todistettu tuovan pitkäaikaisempia vaikutuksia!

Cristel Studio Beauty hyaluronihappogeeli

Tuotteen sisältämät suuret molekyylit

Kooltaan 1,000 kD* – 1,500kD* tai suurempia

 • Vaikuttaa lyhyen ajan
 • Luo iholle kosteuttavan ”kalvon”
 • Ehkäisee epäpuhtauksien muodostumista ihonpinnalle
 • Tasoittaa ja hoitaa ihoa
 • INCI-listassa: Sodium hyaluronate

Tuotteen sisältämät pienet molekyylit

Kooltaan 600kD* tai pienempiä

 • Pitkäaikaisempi vaikutus
 • Varastoituu ihon pinnan alle
 • Pysyvästi sileämpi iho
 • INCI-listassa: Sodium hyaluronate

Tuotteen sisältämät kaikista pienimmät molekyylit, eli Oligo-hyaluronihappo

Kooltaan 3kD* tai pienempiä

 • Pitkäaikainen vaikutus
 • Varastoituu syvälle ihon kudoksiin
 • Pysyvä ryppyjä ehkäisevä ja vähentävä vaikutus
 • INCI-listassa: Sodium hyaluronate

Kosmetiikkassa kaikenkokoiset hyaluronihappomolekyylit merkitään tuotteiden INCI-listaan samalla nimellä, eikä niitä luetella erikseen.

 • Ikääntymisen merkkejä vastaan
 • Tasoittaa ryppyjä ja ehkäisee niiden muodostumista
 • Naisille sekä miehille
 • Näkyvä ero heti levityksen jälkeen
 • Imeytyy nopeasti
 • 15ml pakkauskoko
 • Voidaan tuoda iholle myös ultraäänilaitteella
 • Ei sisällä parabeeneja, silikonisia öljyjä, parafiineja tai PEG:siä (polyetyleeniglykoleita)

Hyaluronihappo kosmetiikassa – koolla on väliä!

Karkeasti ajateltuna, voimme jakaa hyaluronihapon kahteen luokkaan, korkea- ja matalamolekyylinen hyaluronihappo. Kehossa esiintyvä hyaluronihappo on usein pitkäketjuinen yhdiste, joka koostuu suurista molekyylimassoista. Ihonhoidossa suositellaankin vastaavasti käytettävän lyhytketjuisia yhdisteitä, jotka koostuvat pienistä molekyylimassoista, jolloin se pääsee vaikuttamaan myös syvemmällä ihon kudoksissa. Tästä voimmekin päätellä, että matalamolekyylisen hyaluronihapon vaikutukset on suuremmat, sillä se vaikuttaa myös ihonpinnan alla. Kuitenkin molempia hyaluronihappomuotoja esiintyy kosmetiikassa, tästä syystä onkin hyvä tarkastaa aina tuotteen INCI eli ainesosat, joista tuote on valmistettu. Kosmetiikassa suositeltava hyaluronihappo on nimeltään sodium hyaluronaatti.

Mitä on hyaluronihappo?

Hyaluronihappo on kehon luonnollinen ainesosa. Hyaluronihappo on tärkeä ainesosa erityisesti ihmisen sidekudoksille, sekä myös nivelille, keuhkoille ja lihaksille, sillä se kykenee sitomaan itseensä runsaasti vettä (yksi gramma hyaluronihappoa voi sitoa itseensä jopa 6 litraa vettä). Sitoessaan itseensä vettä, se muodostaa geelimäisen aineen.

Elimistössämme hyaluronihappo voitelee niveliä, säilyttää ihon kosteustasapainon ja on yksi soluja uudistavista tekijöistä. Hyaluronihappo yksistään ei aiheuta elimistössä allergisia reaktioita.

Hyaluronihappo ryppyjä vastaan

Hyaluronihappo on yksi harvoista ainesosista, jolla on tutkittu vaikutus ryppyjä vastaan. Hyaluronihapolla on kyky jonka ansiosta se sitoo itseensä runsaasti vettä, jolloin se pystyy kosteuttamaan ihoa tehokkaasti. Hyaluronihapon puute on huomattavissa erityisesti ikääntyessä, jolloin saattaa ilmetä muun muassa nivelkipuja, mutta ennen kaikkea iho menettää luonnollisen kosteuden ja kimmoisuuden aiheuttaen näkyviä ikääntymisen merkkejä. Ihon kosteuden puute on vain yksi ryppyjä aiheuttava tekijä, lisäksi ryppyjä iholle aiheuttaa altistuminen UV-säteilylle sekä oxidatiivinen stressi.

Kuinka valita paras hyaluronihappo?

Kuten sanottu, kaikki hyaluronihapot ovat hyväksi iholle. Kuitenkin paras tuote ihollemme olisi sekoitus kumpaakin, kuitenkin niin että tuotteesta suurin osa on matalamolekyylistä hyaluronia sillä sen on todistettu tuovan pitkäaikaisempia vaikutuksia ja olevan ihollemme tärkeämpää. On olemassa suunkautta otettavia vitamiineja ja nesteitä, jotka sisältävät hyaluronihappoa. Kuitenkin suunkautta otettavissa valmisteista vain pieniosa pääsee vaikuttamaan ihon pinnalla, jonka vuoksi suosittelemmekin tuomaan hyaluronihapon suoraan iholle laadukkailla tuotteilla, jolloin vaikutus on paikallisempi ja huomattavasti näkyvämpi.

Molekyylien koko ja tehokkuus

Pitkäketjuinen / Korkeamolekyylinen hyaluronihappo (INCI :Sodium hyaluronate) – Vaikuttaa ihon pinnalla

Hyaluronin suurin muoto, on se jossa molekyylit ovat kooltaan 1,000kD – 1,500kD tai suurempia. Nämä ovat suhteellisen suuria molekyylejä, jonka vuoksi suurin vaikutus tapahtuu ihonpinnalla. Korkeamolekyylinen hyaluronihappo muodostaa iholle kevyen ja joustavan kalvomaisen rakenteen, joka auttaa ihoa säilyttämään kosteuden sekä kimmoisuuden, jonka seurauksena iho on tasaisempi ja pehmeämpi. Valitettavasti kuitenkin se poistuu iholta helpommin, joten vaikutus on lyhytaikaisempi.

-Molekyylimassa 1,000 kD* – 1,500kD* tai suurempi

-Vaikuttaa lyhyen ajan

-Luo iholle kosteuttavan ”kalvon”

-Ehkäisee epäpuhtauksien muodostumista ihonpinnalle

-Tasoittaa ja hoitaa ihoa

Lyhytketjuinen / Matala molekyylinen hyaluronihappo (INCI: Sodium hyaluronate) – Vaikuttaa myöskin ihon uloimmankerroksen alla

Pienimolekyylinen hyaluronihappo läpäisee ihon pintakerroksen. Vahvistaa ihon solujen välistä liitosta ja tehostaa kosteustasapainoa. Molekyylit ovat kooltaan 600kD* tai pienempiä. Pienemmän kokonsa vuoksi molekyylit pääsevät vaikuttamaan syvemmällä ihon pinnan alla, jolloin se tekee ihosta kimmoisamman ja kiinteämmän, vähentäen ryppyjä ja ehkäisten niiden muodostumista. Matalamolekyylinen hyaluronihappo kykenee varastoitumaan ihon pinnan alle, jolloin vaikutuskin on pitkäaikaisempi.

-Molekyylikoko 600kD* tai pienempi

-Pitkäaikaisempi vaikutus

-Varastoituu ihon pinnan alle

-Pysyvästi sileämpi iho

Oligo-hyaluronihappo (ultralyhyt molekyyliketju/pieni molekyylipaino) : Pienin hyaluronihappo (INCI: sodium hyaluronate) – Vaikuttaa kaikista syvimmällä ihonpinnan alla.

Pienin mahdollinen hyaluronihappoyhdiste, jossa molekyylit ovat moninkerroin pienempiä kuin tavallisessa pienimolekyylisessä hyaluronihapossa. Oligo-hyaluronihappo on markkinoiden uusi yhdiste. Oligo-hyaluronihappo on erittäin laadukas sekä hintava, jonka vuoksi sitä on saatavilla vain laadukkaimmissa tuotteissa. Se tuo kosteuden iholle sen syvimmistä kerroksista luoden iholle uuden ja elpyneen ilmeen. Miksi? Sillä iholle luotu uusi kollageeni sekä elastaani stimuloi ihoa. Noin kolmen kuukauden käytön jälkeen syvin vaikutus on saavutettu. Korjaa ihoa, tuo täyteläisemmän sekä pehmeämmän ilmeen, ehkäisee ryppyjen muodostumisen syvältä ihonkerroksista alkaen.

-Molekyylimassa 3kD* tai pienempi

-Pitkäaikainen vaikutus

-Varastoituu syvälle ihon kudoksiin

-Pysyvä ryppyjä ehkäisevä ja vähentävä vaikutus

*kD on kiloDalton. Dalton kuvaa molekyylimassaa hyaluronihapossa ja se on tarkin mitta määrittäessä molekyylin kokoa. Mitä pienempi molekyyli, sitä syvemmällä ihon kudoksissa se pääsee vaikuttamaan.

Hyaluronihapon tarkasti valittujen ainesosien koostumus on tutkitusti todistettu vähentävän, ja suojaavan ihoa ikääntymisen merkeiltä. Hyvinvoiva, kosteutettu ja nuorempi iho myös sisältäpäin.

Varastossa

Paino 32,10 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

fiFinnish