Tarkista koulutuskalenteri myös tästä https://www.facebook.com/cristelstudio/events/

 

Jos koulutuskalenterista ei löydy sopivaa koulutusta, ota yhteyttä meihin ja sovitaan juuri sinulle sopiva ajankohta.

 

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Perfect Work, Jyväskylä

huhtikuu 25

 

Perfect Work
550€
1 päivä
Perfect Work on jatkokoulutus, joka sopii jo ripsienpidennyksissä ennestään edenneelle ripsiteknikolle. Pohjalla on oltava jo valmiiksi hyvä tietämys volyymiripsistä ja kerrostyöskentelystä. Koulutuksessa lähdemme syventämään osaamista taas seuraavalle tasolle mm. kaarevuuksien vaativammalla miksailulla sekä uudella tavalla valita täydellinen muotoilu asiakkaalle.
Perfect Work on tekniikkakoulutus jossa opit tekemään täydelliset ripset. Koulutuksessa käydään läpi teoria, josta opittuja uusia oppeja pääset hyödyntämään mallille. Koska Perfect Workissa panostetaan täydelliseen tekniseen osaamiseen, teoriaosuuden jälkeen on runsaasti aikaa mallille.
Oma malli mukaan.
Koulutuksen varausehdot:
Koulutukseen ilmoittautuminen on sitova ja mahdollinen peruutus on tehtävä viimeistään 14 päivää ennen koulutusta. Sairastapauksissa päivä voidaan siirtää myöhemmälle. Muussa tapauksessa veloitamme 50% koulutuksen hinnasta, mikäli koulutus peruuntuu alle 14 päivää ennen sovittua ajankohtaa. Oppilaan jättäessä koulutuksen kesken, emme palauta suoritusta. Laskun maksamatta jättäminen ei ole paikan peruutus.

Tiedot

Päivämäärä:
huhtikuu 25

Järjestäjä

Roosa Lyhty-Kuosa
Sähköposti:
roosa.cristelstudio@gmail.com

Tapahtumapaikka

Vive Beauty Lashes
Puulaakintie 4
Jyväskylä, 40320
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto
fiFinnish