Peruskoulutus (klassiset ripset)

Koulutukseen mahtuu 5 koulutettavaa
890 €, varausmaksu 100e(vähennetään koulutusmaksusta).
Varaus on sitova. Maksua ei palauteta. Sairastapauksissa sovitaan uusi koulutuspäivä.
Kesto 2 päivää,
Toinen koulutuspäivä 30.8.2022
Peruskoulutuksessa opetellaan klassisten ripsien teko alusta alkaen sekä huolto. Ensimmäisenä päivänä käydään läpi kattava teoria. On tärkeää tietää, minkälaisilla tuotteilla työskentelet asiakkaan silmien lähellä ja osataksesi vastata kysymyksiin ainesosista. Koulutuksessa opastetaan myös asiakaspalveluun, työergonomiaan ja hygieniaan. Myös ammattitaitoisella tekijällä on oltava tietämys, milloin on kieltäydyttävä ripsien tekemisestä asiakkaalle. Teoriaosuuden jälkeen opetellaan oikea tekniikka ripsien asennukseen, ja oppilas suorittaa työn mallille.
2. koulutuspäivä on huolto (Oppilas suorittaa huollon mallille, jolla on hänen tekemät ripsipidennykset). Huollossa käydään läpi mm. ylikasvaneiden kuitujen poisto. 2. koulutuspäivä sisältä myös uudet ripset joten tarvitset myös toisen mallin. Pidämme tärkeänä, että koulutus on useampi päiväinen, jotta oppilas ehtii omaksua oikean tekniikan ja saa kaiken mahdollisen tiedon sekä varmuuden tekemiseen koulutuksen jälkeen. Meidän koulutuksella oppilas tekee ripset 3 eri mallille.
Koulutus sisältää aloituspaketin (arvo 210e) ja teorian kirjallisena. Lisäksi videopuhelu kouluttajan kanssa.
Koulutuspäivien jaksotus: ensimmäisen ja toisen koulutuspäivän väli 3-4viikkoa, että oppilas ehtii rauhassa harjoitella. Koulutuksesta saa virallisen sertifikaatin.
Ilmottautuminen viestillä tai sähköpostilla katsesinuun@gmail.com

Näytä vähemmän
fiFinnish